خبرگزاری بین‌المللی قرآن " ایکنا" شعبه بوشهر

۞ حامد فکوری خبرنگار قرآنی ایکنا در پایگاه سایبری سربازان امام خامنه ای ۞

خبرگزاری بین‌المللی قرآن " ایکنا" شعبه بوشهر

۞ حامد فکوری خبرنگار قرآنی ایکنا در پایگاه سایبری سربازان امام خامنه ای ۞

مشخصات بلاگ

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سر آغاز هر نامه نام خداست

که بی نام او نامه یکسر خطاست

برنامه‌ریزى و تاکتیک و اتاق فرمان:
در دفاع مقدس و در همه‌ى جنگهائى که در صدر اسلام، زمان پیغمبر یا بعضى از ائمه (علیهم‌السّلام) بوده است، کسانى که وارد میدان جهاد میشدند، براى تکلیف هم حرکت میکردند. جهاد فى‌سبیل‌الله یک تکلیف بود. در دفاع مقدس هم همین جور بود؛ ورود در این میدان، با احساس تکلیف بود؛ آن کسانى که وارد میشدند، اغلب احساس تکلیف میکردند. اما آیا این احساس تکلیف، معنایش این بود که به نتیجه نیندیشند؟ راه رسیدن به نتیجه را محاسبه نکنند؟ اتاق جنگ نداشته باشند؟ برنامه‌ریزى و تاکتیک و اتاق فرمان و لشکر و تشکیلات نظامى نداشته باشند؟ اینجور نیست. بنابراین تکلیف‌گرائى هیچ منافاتى ندارد با دنبال نتیجه بودن، و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست مى‌آید، چگونه قابل تحقق است؛ براى رسیدن به آن نتیجه، بر طبق راههاى مشروع و میسّر، برنامه‌ریزى کند.

نوزدهم رمضان ۹۲
حامد فکوری
خبرنگار خبرگزاری بین المللی قرآنی (ایکنا)

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
  • ۱۳ مرداد ۹۸، ۰۱:۴۱ - علیرضا
    سپاس
نویسندگان
پیوندها

علی‌اکبر ولایتی:

توجه رهبری به کتابخوانی، ظرفیت مناسبی برای جهش در این زمینه است

%d8%aa%d9%88%d8%ac%d9%87-%d8%b1%d9%87%d8%a8%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8%d8%ae%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%8c-%d8%b8%d8%b1%d9%81%db%8c%d8%aa-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b3%d8%a8%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%ac%d9%87%d8%b4-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%a7%d8%b3%d8%aa


گروه ادب: رئیس کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: توجه رهبر معظم انقلاب و عنایتی که معظم‌له به موضوع کتاب و کتابخوانی دارند، می‌تواند ظرفیتی مناسب برای جهش در این زمینه باشد.




به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه 159 کمیته فرهنگ و تمدن اسلام و ایران دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی روز شنبه به ریاست علی‌اکبر ولایتی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد. در ابتدای این جلسه گزارشی از «وضعیت انتشار کتاب در کشور» ارائه شد. هدف از ارائه این گزارش، تبیین وضعیت انتشار و توزیع کتاب در کشور و نحوه انعکاس موضوع فرهنگ و تمدن اسلام و ایران در این حوزه است.

در این گزارش به موارد ذیل اشاره شده است: توجه به تولید کتاب به عنوان اصلی‌ترین رکن بخش فرهنگ، نقش نگارش کتاب در گسترش و بسط تمدن اسلام و ایران، سنجش وضعیت مطالعه با متغیرهای علمی جهت ارائه یک آمار علمی برای روشن شدن وضعیت مطالعه در کشور، نگاه مناسب به نشر الکترونیک و تدوین یک سند بالادستی در این بخش، تشکیل یک بانک اطلاعاتی به روز در مورد وضعیت نشر در کشور و توجه جدی به موضوع اقتصاد نشر.

پس از این گزارش، اعضا به بیان نظرات خود پرداختند که اهم آن به شرح ذیل است: ترجمه معکوس و نیاز به ساماندهی این بخش، موضوع مالکیت معنوی به عنوان پیش‌‌زمینه ورود به بازار بین‌المللی نشر، گسترش مطالعه مفید و هدفمند در میان همه اقشار جامعه، راه‌اندازی یک پایگاه استنادی کتب علمی و دانشگاهی، جریان‌سازی در راستای تولید و نگارش کتب فاخر و نقش کتاب در دیپلماسی فرهنگی.

علی‌اکبر ولایتی هم در این زمینه طی سخنانی گفت: در موضوع نشر و انتشار کتاب در سطح بین‌الملل باید ظرفیت ناشران خارجی بیشتر مورد توجه قرار گیرد. در شهرهایی مانند بیروت و لندن که در حوزه فرهنگ عربی یا غربی دارای مرکزیت هستند باید پایگاهی برای نشر و انتشار کتب به زبان‌های عربی و انگلیسی ایجاد شود.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: موضوع کتاب در دیپلماسی فرهنگی مورد توجه است و بسیاری از سفارتخانه‌های کشورهای غربی در اقصی نقاط جهان این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: توجهات رهبر معظم انقلاب(مد ظله‌ العالی) و عنایتی که معظم‌له به موضوع کتاب و کتابخوانی دارند، می‌تواند یک ظرفیت مناسب برای جهش در این بخش باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی